Diensten

Indiviudele consulten

Een macrobiotische eet- en leefwijze is uitermate geschikt ter voorkoming van welvaartsziekten. Deze eet- en leefwijze staat al meer dan 40 jaar aan de top van de beste eet- en leefwijze voor een goede gezondheid. De afgelopen 20 jaar heeft de macrobiotische eet- en leefwijze zich verder ontwikkeld voor medicinale toepassingen bij vooral chronische aandoeningen. Internationaal genazen tienduizenden mensen van hun chronische aandoeningen de afgelopen 40 jaar. The Macrobiotic Way is gespecialiseerd in eet- en leefadviezen bij ziekten zoals hoge bloeddruk, diabetes, ziekte van Crohn, reuma, kanker, hepatitis b en c, overgewicht, astma, huidaandoeningen, hooikoorts, lyme en meer chronische aandoeningen. U kunt het beste een afspraak maken voor een consult.

De consultdagen zijn van maandag en dinsdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Bij een consult gezonde basis ontvangt u tevens gratis de e-versie van het basisboekje Ideaal Gezond met de poster Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid. Bij een medicinaal consult ontvangt u ook tevens in e-versie het boekje Medicinaal Koken voor 8 Sterren.

Alle consulten bij The Macrobiotic Way worden uitgevoerd door Vincent Gerdsen, afgestudeerd als bachelor Toegepaste Huishoudwetenschappen Wageningen en schrijver van het debuutboekje "Ideaal Gezond" , het tweede boekje "Medicinaal koken voor 8 sterren" en de posters "Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid" en "Do-in". Hij is gespecialiseerd in de macrobiotische eet- en leefwijze.

Werkwijze consulten

Bij aanvraag van een consult vraag ik u om in maximaal 1 a 4 of kort en bondig te schrijven waarvoor u op consult komt. U kunt aangeven wat uw gezondheidsverleden is, wat u de afgelopen jaren voor een eet- en leefwijze hebt toegepast, uw geboortedatum, lengte en gewicht. Zijn er zaken die u van belang vindt om te schrijven dan kunt u dat doen.
Met alle informatie wordt er een voorbereding gedaan voor een optimaal consult. Gedruende een uur nemen wij uw schrijjven door, kijken samen wat de beste eet- en leefwijze adviezen voor uw zijn voor de komende weken. De belangrijkste aandachtspunten krijgt u na het consult per e-mail toegestuurd. 2 weken na uw consult kunt u mij nog gratis per e-mail raadplegen over uw nieuwe situatie. Het beste is om na ongeveer 6 weken na het consult samen in een vervolg consult een evaluatie te doen maar dat staat u natuurlijk vrij.
Er bestaat een gezonde basis consult en een medicinaal consult. Het eerste brengt u op een algemeen gezonde eet- en leefwijze om gezond te blijven en op een goed gewicht te blijven of te komen. Het consult medicinaal is geschikt voor mensen tijdens ziekten of na een ziekten.

Overige

Tevens is het mogelijk om een internetconsult te doen. Ook voor kortere vragen, adviezen, begeleiding via internet kunt u The Macrobiotic Way raadplegen.

Nieuw vanaf 2020 consult bij u thuis

Vanwege Corona zijn de consulten in 2021 aangepast. Je kunt een consult aanvragen op info@themacrobioticway met de beschrijving van je zorgvraag. Je krijgt een bevestiging van je aanvraag en binnen 2 werkdagen een voorstel. Bij het advies wordt een document voor je opgesteld en dat krijg je toegestuurd per e-mail. Na 2 weken is er weer contact om de eerste 2 weken te evalueren, tussentijdse evaluaties gaan via Skype. Indien noodzakelijk of gewenst worden evaluaties een aantal keren per twee weken herhaald.

Prijzen 2021

Consult met document 100 euro
Tussentijdse evaluaties 25 euro


The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl

The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl

The Macrobiotic Way is lid van de NVVM, Nederlandstalige Vereniging voor Macrobiotiek.