Diensten

 

Indiviudele consulten

Een macrobiotische eet- en leefwijze is uitermate geschikt ter voorkoming van welvaartsziekten. Deze eet- en leefwijze staat al meer dan 40 jaar aan de top van de beste eet- en leefwijze voor een goede gezondheid. De afgelopen 20 jaar heeft de macrobiotische eet- en leefwijze zich verder ontwikkeld voor medicinale toepassingen bij vooral chronische aandoeningen. Internationaal genazen tienduizenden mensen van hun chronische aandoeningen de afgelopen 40 jaar. The Macrobiotic Way is gespecialiseerd in eet- en leefadviezen bij ziekten zoals hoge bloeddruk, diabetes, ziekte van Crohn, reuma, kanker, hepatitis b en c, overgewicht, astma, huidaandoeningen, hooikoorts, lyme en meer chronische aandoeningen. U kunt het beste een afspraak maken voor een consult.

Elke maandag en dinsdag is het consultdag op locatie bij The Macrobiotic Way dit van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Bij een consult gezonde basis ontvangt u tevens gratis de e-versie van het basisboekje Ideaal Gezond met de poster Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid. Bij een medicinaal consult ontvangt u ook tevens gratis de e-versie het boekje Medicinaal Koken voor 8 Sterren.

Alle consulten bij The Macrobiotic Way worden uitgevoerd door Vincent Gerdsen, afgestudeerd als bachelor Toegepaste Huishoudwetenschappen Wageningen en schrijver van het debuutboekje "Ideaal Gezond" , het tweede boekje "Medicinaal koken voor 8 sterren" en de posters "Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid" en "Do-in". Hij is gespecialiseerd in de macrobiotische eet- en leefwijze.

Werkwijze consulten

Bij aanvraag van een consult vraag ik u om in maximaal 1 a 4 of kort en bondig te schrijven waarvoor u op consult komt. U kunt aangeven wat uw gezondheidsverleden is, wat u de afgelopen jaren voor een eet- en leefwijze hebt toegepast, uw geboortedatum, lengte en gewicht. Zijn er zaken die u van belang vindt om te schrijven dan kunt u dat doen. Met alle informatie wordt er een voorbereding gedaan voor een optimaal consult. Er bestaat een gezonde basis consult en een medicinaal consult. Het eerste brengt u op een algemeen gezonde eet- en leefwijze om gezond te blijven en op een goed gewicht te blijven of te komen. Het consult medicinaal is geschikt voor mensen tijdens ziekten of na een ziekten. Gedurende 60 minuten bij een basis gezond consult en 120 minuten bij een medicinaal consult nemen wij uw schrijjven door, kijken samen wat de beste eet- en leefwijze adviezen voor uw zijn voor de komende weken. De belangrijkste aandachtspunten krijgt u na het consult per e-mail toegestuurd, 2 weken na uw consult kunt u mij nog gratis per e-mail raadplegen over uw nieuwe situatie. Het beste is om na ongeveer 6 weken na het medicinaal consult samen in een vervolg consult een evaluatie te doen maar dat staat u natuurlijk vrij.

Kookworkshops

U heeft een consult gedaan maar hoe gaat u verder, macrobiotisch koken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is er de mogellijkheid om aansluitend het consult 5 keer een kookworkshop van 2 uur te doen. Eenmaal per week gaan wij samen koken zodat u optimaal op gang wordt geholpen om de eetadviezen in de praktijk te brengen. Week 1 consult en aansluitend week 2 tot en met 6 kookworshops.

De kookworkshops zijn op maandag en dinsdag van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Overige

Tevens is het mogelijk om een internetconsult te doen via Skype op alle dagen uitgezonderd zondag. Ook voor kortere vragen, adviezen, begeleiding via internet kunt u The Macrobiotic Way raadplegen.

Prijzen 2021

Consult basis 150 euro (60 minuten)
Consult medicinaal 225 euro (120 minuten)
5 kookworkshops 250 euro (120 minuten per workshop)
Losse kookworkshop 75 euro(120 minuten)

Vervolg consult medicinaal 125 euro
(60 minuten)
Korte vragen per e-mail 25 euro
Internet begeleiding 75 euro (60 minuten)
Skype Vincent GerdsenNieuw in 2021 Jouw Document


Jouw Document

Gezond eten, drinken en leven.

De beste eet- en leefadviezen uit de Internationale Macrobiotische keuken en in jouw document.

Eet- en leefadviezen afgestemd op jouw conditie voor meer gezondheid.

Basispakket literatuur The Macrobioticway met de E- versie boekjes Ideaal Gezond en
Inclusief de posters IEG Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid en Do-in voor wake up your body.

2 gratis The Macrobiotic Way internet kookseries naar keuze.

Gratis 1 evaluatie gesprek 15 minuten via Skype 2 weken na ontvangst van Jouw Document.

Op naar meer gezondheid, een gezond gewicht, heerlijk eten en meer levensplezier!

Schrijf je verhaal en stuur deze naar info@themacrobioticway.nl, je krijgt een bevestiging en eventueel nog aanvullende vragen.
Na 5 werkdagen is je document klaar en krijg je alles netjes per e-mail toegestuurd.

Jouw Document is geschikt voor mensen die gezonder willen gaan eten zonder acutele of chronische ziekte.


Prijs 125 euro.


The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl

The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl

The Macrobiotic Way is lid van de NVVM, Nederlandstalige Vereniging voor Macrobiotiek.