Diensten

Programma The Macrobiotic Way 2018/2019

Winterkoken 28-31 jnauari
Feestkoken 24-28 december
Echte vleesvervangers tofu, tempeh en seitan 26-30 november
Verliefd op Misosoep 22-26 october
Bonen krachtig en gezond 24-28 september
Nazomer Koken 27-31 augustus
Zomerse Kanten 23-27 juli
Ontzuren 2-16 juli
Heerlijke pickles 25-29 juni
Lente Koken 7-13 mei
Voorjaarsreinging 19 maart-1 april


In de rubriek Nieuws kunt u alle detalis lezen van het programma. Het progamma zal aangevuld worden met nieuwe items voor 2019.

Programma documenten


Voor elk programma is er een document, het zijn feitelijk allemaal kleine boekjes met recepten, achtergronden, werkwijzen die ondersteund worden met veel fotomateriaal. Alle resultaten van gerechten, dranken, medicinale bereidingen zijn gefotograafeerd. Deze programma documenten kunt u ontvangen per e-mail. De volgende documenten zijn momenteel leverbaar:

Voorjaarsreiniging
Lente Koken
Heerlijke pickels
Ontzuren
Zomerse Kanten
Nazomer koken
Bonen krachtig en gezond
Verliefd op Misosoep

Echte vleesvervangers tofu, tempeh en seitan
Feest Koken

De prijs per document is 12,50, bestel alle 10 documenten voor 100 euro
.
Stuur een e-mail naar info@themacrobioticway.nl voor uw bestelling.


Indiviudele consulten

Een macrobiotische eet- en leefwijze is uitermate geschikt ter voorkoming van welvaartsziekten. Deze eet- en leefwijze staat al meer dan 40 jaar aan de top van de beste eet- en leefwijze voor een goede gezondheid. De afgelopen 20 jaar heeft de macrobiotische eet- en leefwijze zich verder ontwikkeld voor medicinale toepassingen bij vooral chronische aandoeningen. Internationaal genazen tienduizenden mensen van hun chronische aandoeningen de afgelopen 40 jaar. The Macrobiotic Way is gespecialiseerd in eet- en leefadviezen bij ziekten zoals hoge bloeddruk, diabetes, ziekte van Crohn, reuma, kanker, hepatitis b en c, overgewicht, astma, huidaandoeningen, hooikoorts, lyme en meer chronische aandoeningen. U kunt het beste een afspraak maken voor een consult.

De consultdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Bij een consult ontvangt u tevens gratis het papieren basispakket van The Macrobiotic Way en bij een internetconsult de e-versies van het basispakket.

Alle consulten bij The Macrobiotic Way worden uitgevoerd door Vincent Gerdsen, afgestudeerd als bachelor Toegepaste Huishoudwetenschappen Wageningen en schrijver van het debuutboekje "Ideaal Gezond" , het tweede boekje "Medicinaal koken voor 8 sterren" en de posters "Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid" en "Do-in". Hij is gespecialiseerd in de macrobiotische eet- en leefwijze.

Tevens is het mogelijk om een internetconsult te doen. Ook voor kortere vragen, adviezen, begeleiding via internet kunt u The Macrobiotic Way raadplegen.

Nieuw vanaf 2019 consult bij u thuis

Koken Prive daarbij leer je afgestemd op je conditie heerlijke gerechten maken met de beste ingredienten.

Prijzen 2019

Consult 175 euro (120 minuten)
Consult bij u thuis 200 euro (120 minuten) exclusief reiskosten trein.
Internetconsult 125 euro
Koken prive 175 euro (160 minuten inclusief ingredienten)

Kortere vragen middels e-mail 30 euro

The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl

Consulten op locatie

Lunchconsult bij Deshima lunchroom Weteringschans 65 in Amsterdam, ellke donderdag van 13.00-15.00 uur. Bij dit consult is de consultprijs 150 euro inclusief een heerlijke lunch.

Lunchconsult bij Theehuis de Roos in het Vondelpark P.C. Hooftstraat 183, elke vrijdag van 13.00-15.00 uur. Bij dit consult is de consultprijs 150 euro inclusief hapje en drankje uit het restaurant

Presentaties en gastcolleges Ideaal Gezond

Met de titel “Ideaal Gezond” geeft Vincent Gerdsen presentaties en gastcolleges over een gezonde eet- en leefwijze. Zijn boekje “Ideaal Gezond” en de poster “Het ideale Eetpatroon voor Gezondheid” vormen hiervoor de basis. De presentaties zijn uitermate geschikt voor profit en non-profit organisaties, klein en groot, die bewuster willen omgaan met hun arbeidskapitaal. Dit op een laagdrempelige wijze bij hun werknemers willen introduceren zodat er meer gezondheid zal ontstaan in het bedrijf. De gastcolleges zijn uitermate geschikt voor MBO, HBO opleidingen en Universiteiten die hun studenten bewuster willen maken over meer succes op school met een gezonde eet- en leefstijl. Er is hierbij ruim tijd voor vragen en antwoorden. Voor bedrijven en opleidingen is het mogelijk om een aantal nagesprekken te voeren om een gezonde eet- en leefwijze in te voeren in de dagelijkse bedrijfsvoering. Gezien de achtergrond van Vincent Gerdsen als Toegepaste Huishoudwetenschapper weet hij hoe dit te implementeren. De presentaties en gastcolleges zijn prikkelende sessies waarbij een ieder naar zichzelf zal gaan kijken wat hij of zij kan verbeteren aan de eet- en leefstijl om gezonder te worden en ook prettiger te kunnen leven en werken. De presentaties en gastcolleges van Vincent Gerdsen zijn prettige sessies die serieus van aard zijn maar ook met een lach. Zijn boekje “Ideaal Gezond” geeft daar een goede basis voor.

Gastcolleges Leefstijlgeneeskunde

Steeds meer wetenschappers en medici in 2018 zien de noodzaak van Leefstijlgeneeskunde. Vooral patientenorganisaties, zorgverzekeraars en huisartsen doen kleine stapjes om voeding als medicijn te gebruiken. Het tweede boekje van Vincent Gerdsen "Medicinaal Koken voor 8 Sterren", worden 8 veel voorkomende ziekten beschreven met voor elke ziekte de beste macrobiotische eet- en leefadviezen. Macrobiotiek is al meer dan 50 jaar een Leefstijlgeneeskunde en voor meer dan 200 ziekten is het gedocumenteerd. Met alle Internationale Macrobiotische ervaringen zijn alle eet- en leefadviezen steeds verbeterd. Graag spreek ik voor patientenorganisaties en andere organisaties in de zorg om dieper in te gaan op de ziekten waarvoor zij de belangen behartigen. Ik ben zelf 2 jaar projectmanager geweest bij de NLV in Utrecht en heb daar veel ervaring opgedaan met dit type organisaties. Zelf had ik van 1993-2003 een chronische hepatitis b infectie die wonderwel met ongeveer 3 jaar medicinale macrobiotiek bedongen is. In gastcolleges Leefstijlgeneeskunde krijgen deelnemers uitleg over de aandoening volgens de macrobiotische analyse, komen er praktische eet- en leefadviezen aan de orde en is er ruim tijd voor vragen en antwoorden.

Informatie en boekingen voor presentaties en gastcolleges info@themacrobioticway.nl

The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl