Individuele consulten

Een macrobiotische eet- en leefwijze is uitermate geschikt ter voorkoming van welvaartsziekten. Deze eet- en leefwijze staat al meer dan 50 jaar aan de top van de beste eet- en leefwijze voor een goede gezondheid. De macrobiotische eet- en leefwijze heeft zich verder ontwikkeld voor medicinale toepassingen bij vooral chronische aandoeningen. Veel chronische aandoeningen zijn welvaartziekten en juist door een gezonde eet- en leefwijze te verbeteren.


Alle consulten bij The Macrobiotic Way worden uitgevoerd door Vincent Gerdsen, afgestudeerd als bachelor Toegepaste Huishoudwetenschappen Wageningen en schrijver van het debuutboekje "Ideaal Gezond" , het tweede boekje "Medicinaal koken voor 8 sterren" en de posters "Het Ideale Eetpatroon voor Gezondheid" en "Do-in". Hij is gespecialiseerd in de macrobiotische eet- en leefwijze.

Werkwijze consulten

Bij aanvraag van een consult vraag ik u om op 1 a4 te beschrijven waarvoor u komt, wat uw gezondheid is geweest vanaf de geboorte, uw eet-en leefwijze en leeftijd. Met uw verhaal vindt er een voorbereiding plaats zodat er een optimaal consult gegeven kan worden. Er zijn 2 soorten consulten namelijk een basis consult om zonder aanwezige aandoening uw eet- en leefwijze te verbeteren of een medicinaal consult waarbij sprake is van een aandoening. Tijdens het consult bespreken wij uw verhaal en krijgt u op maat gesneden eet- en leefadviezen.U wordt goed op weg geholpen met ondersteunende informatie om uw anders eten, drinken en leven te vergemakkelijken.

Tevens is het mogelijk om een internetconsult te doen. Ook voor kortere vragen, adviezen, begeleiding via internet kunt u The Macrobiotic Way raadplegen.

Openingstijden voor individuele consulten

Donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Informatie en afspraken

U kunt The Macrobiotic Way van maandag tot en met vrijdag bereiken op tel 0613303784 en de gehele week e mail info@themacrobioticway.nl

Prijzen 2024

Basis consult 150 euro (90 minuten)
Medicinaal consult 225 euro (120 minuten)
De consulten zijn inclusief werkmateriaal dat u wordt toegezonden na het consult.

The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl
The Macrobiotic Way
Jacob van Lennepkade 340/1
1053 NJ Amsterdam
Telefoon +31 6 13303784
info@themacrobioticway.nl

 

 

 

Kwaliteitszorg

Gezond eten, drinken en leven is een belangrijke basis voor elk mens. In het kader van kwaliteiszorg is het goed om je gezondheid ook regelmatig te evalueren. Met meten is weten kun je preventief werken voor je lichaam en je geest.

Meten is weten adviezen:

1
.Laat elk jaar je bloeddruk meten als je ouder bent dan 50 jaar.
2.Voor vrouwen, laat elke 2 jaar een uitstrijkje maken en doe mee aan de controles hiervoor van de overheid.
3.Voor vrouwen, controleer je borsten regelmatig en doe mee aan de controles hiervoor van de overheid.
4.Voor 55 plussers, doe mee aan de twee jaarlijkse darmonderzoek controles van de overheid.
5.Voor mannen 50 plus, laat 1 keer per jaar je prostaat waarde PSA meten door middel van een bloedonderzoek bij je huisarts .

Zorg voor een goede huisarts en als je ziek bent maak een afspraak met je huisarts. Bij levensbedreigende aandoeningen volg de adviezen op van je huisarts of specialist. Ben je niet ziek, maak elk jaar een afspraak met je huisarts om in alle rust je staat van je gezondheid te bespreken. Het is altijd zinvol om daarbij een algemeen breed bloedonderzoek te doen.

 

 

 

Bijgewerkt 02-01-2024